lunes, 30 de abril de 2012

ROSELL: "ÉS LA COPA MÉS ESTIMADA PERQUÈ FALTAVA AL MUSEU"


El FC Barcelona Alusport va tancar el cercle victoriós de les seccions professionals del Barça en guanyar a Lleida l'única Copa d'Europa que faltava a les vitrines del museu barcelonista. Tant Sandro Rosell, president de l'entitat, com Xavi O'Callaghan i Joan Carles Raventós, responsable de la secció de futbol sala i director de les seccions, respectivament, es van mostrar orgullosos de la victòria i agraïts a la ciutat lleidatana pel suport mostrat a l'equip.


En una setmana complicada per a la secció de futbol i la d'handbol del FC Barcelona, el diumenge va portar una de les notícies més esperades a l'entitat blaugrana. L'única Copa d'Europa que faltava a les vitrines del Palau Blaugrana va ser conquerida per la secció de futbol sala en un apassionant partit en què els de Marc Carmona es van imposar al Dinamo Moscu per 3-1.

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, no es va voler perdre la cita de Lleida i al final del partit, va destacar que aquesta victòria és "un pas més per seguir fent gran la història del nostre club".

A més, Rosell va explicar que "això fa molt més gran el Barça. Segueix creixent. És la Copa més estimada, perquè faltava al museu. És un orgull haver començat una secció el 2003 amb Marc Carmona, que avui ha arribat al màxim. Només tinc paraules d'agraïment a ells perquè ens han fet tornar a sentir orgullosos, per l'escut i la representació del nostre país ".

Finalment, el president barcelonista no es va voler oblidar de l'afició, que va abarrotar el Pavelló Barris Nord. "Aquesta Copa d'Europa l'ha guanyat per suposat el Barça, però també Lleida. És fantàstic haver estat aquí. Un cop més es demostra que el Barça està més enllà de Barcelona i tots els territoris ens ajuden ", ha acabat.

Per la seva banda, Xavi O'Callaghan, responsable de la secció de futbol sala, va explicar que se sentia molt emocionat i que estava "molt orgullós dels jugadors, de Marc Carmona i de tota la gent que hi ha darrere, que ha tingut molt a veure en aquest èxit ".

Joan Carles Raventós, director de les seccions, també s'ha mostrat "molt feliç, perquè és un projecte de fa molts anys que es va començar el 2003", i ha volgut agrair "el suport de l'afició ia la ciutat de Lleida".
DAVID RODRÍGUEZ

No hay comentarios:

Publicar un comentario