sábado, 7 de julio de 2012

EL FC BARCELONA JUGARÀ A BUCAREST EL PROPER 11 D’AGOST

El FC Barcelona disputarà el seu cinquè partit amistós de pretemporada davant el Dinamo de Bucarest el proper 11 d’agost a les 19.15 h (hora catalana) a l’estadi Nacional de Bucarest. Amb aquest enfrontament, es tanquen els compromisos de pretemporada, amb partits a Hamburg (24 de juliol), Tànger (28 de juliol), París (4 d’agost), Göteborg (8 d’agost) i Bucarest (11 d’agost)




El Barça jugarà a Bucarest (Romania) el pròxim 11 d’agost, contra l’equip local del Dinamo, en l’últim partit de pretemporada que quedava per confirmar. D’aquesta manera, es tanca el calendari definitiu del FC Barcelona per a aquesta pretemporada, la del debut de Tito Vilanova a la banqueta blaugrana.

Aquest amistós a Bucarest, que es disputarà a les 19.15 hores (20.15 hora local romanesa), s’ha confirmat aquest divendres, a les oficines del Club, en un acte que ha comptat amb la presència del vicepresident econòmic, Javier Faus; i de la delegació romanesa, formada per Nicolae Badea, president del Dinamo; Mircea Copaci, director comercial del Dinamo; Mihai Craiu, de Media Consulta International; i Adrian Thiess, de Thiess Holding.

Amb aquesta serà la tercera vegada que el FC Barcelona viatja a Romania per disputar un partit de futbol. La primera ocasió va ser l’any 1971, quan el conjunt dirigit llavors per Marinus Michels va viatjar fins a Bucarest per enfrontar-se a l’Steaua a la tornada dels vuitens de final de la Recopa. En aquella ocasió, l’equip format per jugadors com Rexach, Asensi, Alfonseda, Fusté o Costas va perdre per dos gols a un i va quedar eliminat. L’autor del gol blaugrana va ser, precisament, Asensi.

Sis anys més tard, l’any 1977, el Barça va tornar a viatjar a Bucarest i també per jugar davant l’Steaua, aquest cop a la tornada dels 1/32 de final de la Copa de la UEFA. Els jugadors entrenats per Michels, en la seva segona etapa a la banqueta del FC Barcelona, van aconseguir la victòria imposant-se per 1-3 i aquesta vegada es van classificar amb autoritat. Aquella nit Cruyff, Asensi i Sánchez van ser els encarregats de fer els gols blaugrana.

Recordem que l’equip entrenat per Tito Vilanova disputarà el primer amistós de pretemporada el 24 de juliol davant l’Hamburg SV per celebrar el 125è aniversari del club alemany. Quatre dies més tard, el dia 28, ho farà a Tànger davant una selecció formada per jugadors del Marroc. Posteriorment, el 4 d’agost jugarà davant el PSG al Trophée de París (El Trofeu de París) al Parc dels Prínceps i el 8 d’agost davant el Manchester United. A més, també estan confirmats el partit de Supercopa de Catalunya contra l’Espanyol el proper 31 de juliol i la Festa del Gamper Estrella Damm davant la Sampdoria programada per al 20 d’agost.

- FC Barcelona-



1 comentario:

  1. El Directivo Eduardo Coll asociado con la Mafia Rumana:

    http://latrasparenciadesandrorosell.blogspot.com.es/2012/02/el-barca-al-descobert-20.html

    los datos del registro mercantil:

    http://latrasparenciadesandrorosell.blogspot.com.es/2012/01/sin-valores-no-hay-transparencia.html

    ResponderEliminar