miércoles, 12 de septiembre de 2012

WILDE KO, UNA ALTRA MALA NOTÍCIA PER AL BARÇA ALUSPORT


Molts fets negatius s'estan produint en el començament de la temporada 2012/2013 del FC Barcelona Alusport. Després de veure com Marfil Santa Coloma li remuntava la final de la Copa Catalunya en l'últim minut i ser eliminat en semifinals de la Supercopa d'Espanya per ElPozo de Múrcia ara arriba una altra mala notícia des de la infermeria de l'equip del Palau amb la lesió de Wilde, que s'uneix al seu compatriota Gabriel en el comunicat de baixes en aquesta arrencada de curs.

Wilde serà baixa entre tres i quatre setmanes (Foto: Ernesto Aradilla)

El pivot brasiler del FC Barcelona Alusport Wilde Gomes da Silva estarà de baixa entre tres i quatre setmanes i és més que possible que no participi en cap dels cinc partits corresponents a la 1 ª Divisió de la LNFS que el conjunt blaugrana disputarà abans de la parada a mitjans d'octubre amb motiu de la disputa del Mundial de futbol sala de Tailàndia. El golejador culer té una un trencament al múscul adductor llarg de la cuixa esquerra, segons ha informat el club a través d'un comunicat emès pel servei mèdic de l'entitat.

Wilde se suma així al ja lesionat Gabriel, que no ha pogut participar en aquesta arrencada oficial de temporada, perdent-se els tres partits oficials que el Barça Alusport ha disputat: dos a la Copa de Catalunya i un a la Supercopa d'Espanya.

Per aquest fet, Marc Carmona haurà de tirar de l'equip filial per completar la convocatòria. Martel, Alonso o Tolrà són els jugadors del Barça B que estan millor col · locats per incorporar-se al primer equip per al primer duel de Lliga davant Triman Navarra, que es disputarà el proper divendres 14 de setembre al Palau Blaugrana a les 21:15 hores.

David Rodríguez

No hay comentarios:

Publicar un comentario