miércoles, 7 de marzo de 2012

Ari renova amb el Barça Alusport per tres temporades més


L'ala tanca brasiler del FC Barcelona Alusport ha renovat el seu contracte fins l'estiu de 2015, segons ha anunciat el propi club a la seva pàgina web. Ari Santos, campió del món amb Brasil el 2008, s'ha convertit en un dels pilars del Barça de Marc Carmona.


Ari Santos, que ahir dimarts va complir 30 anys, ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona Alusport fins al 30 de juny de 2015, segons ha publicat l'entitat blaugrana a la seva pàgina web.


L'ala tanca brasiler va arribar al Barça Alusport procedent del Malwee en l'estiu de 2009 i, després de 3 temporades, seguirà sota les ordres de Marc Carmona durant altres tants anys més.


Tot i haver patit algunes lesions de diversa índole, Ari s'ha convertit en peça clau de l'actual FC Barcelona Alusport, que la temporada passada va guanyar la Lliga, Copa d'Espanya, Copa del Rei i Copa de Catalunya i que aquesta temporada aspira a repetir seus èxits, començant per la Copa, que comença dijous que ve a Logronyo i on el Barça s'enfrontarà a Caja Segòvia en els quarts de final.


A la Lliga 2011/2012, fins avui, ha participat en els 20 partits que ha disputat el seu equip, sent titular en 13 ocasions i partint des de la banqueta en altres 7. En aquesta vintena de partits ha marcat 10 gols, a una mitjana d'un tant cada dues jornades.

Per DAVID RODRÍGUEZ
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario