jueves, 26 de abril de 2012

EL FC BARCELONA ALUSPORT JA HA ENTRENAT AL BARRIS NORD

Els de Marc Carmona, concentrats a la capital del Segrià des d'ahir, s'han entrenat aquest matí al Pavelló Barris Nord, on es disputarà a partir de demà la fase final de la UEFA Futsal Cup Els barcelonistes es tornaran a exercitar aquesta tarda a les 19.30 hores, de cara al partit de semifinals de demà contra el Sporting Club de Portugal.



Els jugadors del FC Barcelona Alusport, sota les ordres de Marc Carmona, van entrenar en el matí d'avui a la pista negra del Barris Nord, on demà arrencarà la Final Four de Lleida de la UEFA Fútsal Cup 2012.

L'expedició culer està concentrada a la ciutat lleidatana des de dimecres passat, quan van viatjar en autocar des de Barcelona, quedant concentrat a l'Hotel AC de Lleida, el qual compartirà amb Marca Futsal, representant italià. Marc Carmona ha convocat tots els membres de la seva plantilla, així com a Chema Mella i Eric Martel, jugadors pertanyents a l'equip filial.

L'equip tornarà a entrenar aquesta tarda, a porta tancada, a les 19.30 hores, amb el cap posat en el partit de demà divendres (21.00) davant l'Sporting Club de Portugal, en què es jugaran un lloc a la final. Aquesta última sessió serà molt important per comprovar l'estat físic de Torras, Fernandao i Cristian, dubtes per al duel de demà.

David Rodríguez

No hay comentarios:

Publicar un comentario