jueves, 26 de abril de 2012

MARC CARMONA: "NO ARRIBAR A LA FINAL SERIA UNA DECEPCIÓ"


El tècnic del FC Barcelona Alusport s'ha mostrat tranquil amb vista al duel de demà contra l'Sporting Club de Portugal. Fins ara, serà el partit més important d'aquesta secció barcelonista ja que, en cas de vèncer, accediria a la primera final de la seva història a la UEFA Futsal Cup Per Marc Carmona, el xoc davant els portuguesos serà "difícil, perquè el Sporting sap atacar bé i defensar bé".


Marc Carmona dóna instruccions als seus jugadors en el duel davant Marfil Santa Coloma (Foto: Ernesto Aradilla).
Marc Carmona, tècnic del FC Barcelona Alusport, ha comparegut davant els mitjans de comunicació que s'han donat cita a Lleida després de dirigir la primera de les dues sessions que realitzarà l'equip al Pavelló Barris Nord de cara al duel de demà contra l'Sporting Club de Portugal.

El tècnic català ha definit la semifinal contra el il.lusos com un partit "difícil, perquè l'Sporting sap atacar bé i defensar bé i perquè té a les seves files dos jugadors amb passat a la Lliga Espanyola com són Leitao i Joao Benedito". Malgrat això, Marc reconeix que "no arribar a aquesta final seria una gran decepció".

Carmona, ha volgut evitar qualsevol tipus de pressió a causa del fet que el Barça Alusport estarà acompanyat per un pavelló ple d'aficionats culers. "El fet que nosaltres som favorits pel factor camp ho diu la gent i ho assumim amb naturalitat. Però ser favorit abans que comenci el torneig no et dóna res. Costa molt jugar la UEFA Futsal Cup per l'entitat dels adversaris. Però tenim ganes de començar ja, de trepitjar la pista, i confiem que l'afició ens arrop, que sigui el jugador número 6. Aquí ens sentirem com a casa, crec que és el millor afalac que li podem fer als aficionats". A més, ha afegit que "qualsevol dels quatre contendents pot alçar-se amb el ceptre".

Finalment, l'entrenador del FC Barcelona Alusport ha declarat que "l'important serà fer un bon partit i competir bé. Després hi ha la sort i l'atzar, però nosaltres hem treballat per arribar bé a aquesta cita i per aconseguir la victòria. A les últims dos setmanes hem tingut un sol compromís, el que ens ha permès centrar-nos en la Final Four després d'un mes llarg de calendari duríssim".

DAVID RODRÍGUEZ

No hay comentarios:

Publicar un comentario