miércoles, 25 de abril de 2012

JORDI TORRAS: "UNA DE LES MEVES IL.LUSIONS ERA ACONSEGUIR TÍTOLS AMB EL BARÇA PERQUÈ SÓC CATALÀ I CULER"

Un dels jugadors que està quallant una gran temporada al FC Barcelona Alusport és Jordi Torras. El del planter barcelonista va tornar al Palau Blaugrana l'estiu del 2010 després guanyar-ho tot amb Inter Movistar. Des que va arribar, el seu objectiu no ha estat altre que el d'aconseguir el major nombre de títols amb l'equip que el va veure créixer.


Un dels màxims exponents del FC Barcelona Alusport és, sens dubte, Jordi Torras. L'internacional barcelonista vol aconseguir amb la seva ratxa exitosa que ha enllaçat des del seu retorn a casa, d'on va sortir el 2003 i va tornar la temporada passada. Des de llavors, ha guanyat Lliga, Copa del Rei i Copa d'Espanya (en dues ocasions) amb el Barça Alusport.

"Tornar a jugar al Barça significa tornar a casa" va afirmar Jordi al dia del seu retorn al Palau Blaugrana. "Tenia l'oportunitat de tornar al club on em vaig formar, perquè jo vaig sortir del planter del Barça. I una de les meves il.lusions era aconseguir títols amb el FC Barcelona, perquè sóc català i culer. De moment s'ha fet el més difícil: tenir una plantilla equilibrada ipotent per guanyar títols. Els primers èxits ja han arribat i ara cal seguir " va afegir el jugador de Sant Vicenç dels Horts.

El tancament del Barça Alusport, que va ser Bota d'Or amb la selecció espanyola en l'últim Europeu de Croàcia, a més de ser elegit com a Millor Jugador Català de 2011, ja sap el que és tant guanyar com perdre una UEFA Futsal Cup, ja que va disputar dues Final Four consecutives amb Inter Movistar. "Jo he viscut dues experiències, una bona i una dolenta. El 2009, a Rússia, va ser increïble, vam guanyar a l'amfitrió a la final per 5-1. Ells ho havienpreparat tot per vèncer i els passem per sobre. L'any següent, en canvi, juguem a Portugal ivam perdre la final contra el Benfica. Ningú ha de confiar", ha comentat sobre això.

Finalment, Jordi Torras ha analitzat les possibilitats que té el seu equip en aquesta Final Four de Lleida. "Opcions tenim com els altres tres equips participants a la Final Four, peròserà molt complicat. Marca, Dinamo i Sporting tenen un grandíssim nivell però el Barça mereix un campió d'Europa en futbol sala", ha conclòs.
David Rodríguez

No hay comentarios:

Publicar un comentario