jueves, 22 de noviembre de 2012

LA INFERMERIA DEL BARÇA ALUSPORT, PLENA

Que el virus FIFA anava a afectar el FC Barcelona Alusport era més que evident. Tenir tres medalles d'or, sis de plata i un bronze té els seus aspectes positius, lògicament, però també el seu costat negatiu. Jordi Torras i Fernandao són baixa segura per viatjar a Segòvia i Sergio Lozano, Wilde i Gabriel no tenen segura la seva participació en el duel davant Caja Segovia.


El jugador del FC Barcelona Alusport Jordi Torras Badosa no viatjarà a Segòvia per disputar el partit de la sisena jornada de l’LNFS davant el Caja Segovia. El català té una contusió muscular de grau 2 al quàdriceps de la cuixa esquerra. La seva evolució marcarà la seva disponibilitat de cara a propers compromisos.

A més, el jugador del FC Barcelona Alusport Fernando Maciel Gonçalves, ‘Fernandao’, tampoc viatjarà a Segòvia per disputar el partit de la sisena jornada de l’LNFS davant el Caja Segovia. L’Hispano-brasiler pateix una ruptura fibril·lar del bíceps femoral de la cama dreta. La seva evolució marcarà la seva disponibilitat de cara a propers compromisos.

Finalment, altres jugadors del primer equip del FC Barcelona Alusport entren a la convocatòria del partit de Segòvia malgrat patir diferents dolències. És el cas de Gabriel, que arrossega un esquinç recent al turmell; de Sergio Lozano, que va patir un fort traumatisme també al turmell dret durant la disputa de la final del Mundial i de Wilde, que va recaure de la seva lesió a l’adductor de la cuixa esquerra.


DAVID RODRÍGUEZ

Font: Serveis Mèdics FC Barcelona

No hay comentarios:

Publicar un comentario