lunes, 30 de septiembre de 2013

INTER MOVISTAR 2-2 FC BARCELONA ALUSPORT. LA CRÓNICA DE CATSALA

L'Inter Movistar i el Barça Alusport es reparteixen els punts en un partit vibrant
Gran partit entre l’Inter Movistar i el Barça Alusport que han empatat a dos gols gràcies a les dianes de Rafael i Ortiz per part madrilenya i de Fernandao i Wilde per part catalana. Marcador just pel que s’ha vist a Alcalá. Inter i Barça segueixen compartint el liderat de la LNFS.

Ha començat molt fort l’Inter Movistar decidit a encarrilar el partit i als tres minuts ja havia fet dos gols en dos contraatacs mitjançant Rafael i Ortiz. S’ha quedat gelat el conjunt blaugrana que no s’acabava de trobar còmode i els locals seguien creant perill. Marc Carmona s’ha vist obligat a demanar temps mort i han reaccionat els catalans, que s’han endollat i han començat a crear perill sobre la porteria defensada per un Luis Amado molt inspirat. L’ha tingut Wilde, també Lozano i tot seguit Lin, però la pilota no volia entrar. Després dels minuts de setge blaugrana, Jesús Velasco ha demanat temps mort per aturar la sangria d’ocasions del rival i el partit s’ha calmat una mica. Passats els minuts de transició, s’ha arribat als minuts finals de la primera meitat i tots dos equips han tornat en busca del gol. Igor ha estavellat la pilota al travesser després d’una preciosa vaselina que ja havia superat per complet al porter rival i Ricardinho n’ha tingut una de molt clara que hagués significat el 3-0. No ha donat per més la primera meitat i s’ha arribat al descans amb el 2-0 favorable als locals. La falta d’efectivitat ha condemnat als de Marc Carmona en els primers vint minuts de partit.

Ha començat molt igualada la segona part, sense ocasions clares per cap dels dos equips però amb la mateixa intensitat de la primera. Als cinc minuts de partit, un contraatac conduit perfectament per Sergio Lozano, ha permès Fernandao retallar distàncies marcant a plaer després de la passada de Gabriel. Temps de transició amb poques ocasions per tots dos equips, que es reservaven pel final però a falta d’11 minuts per al final del partit, Aicardo ha cedit per Wilde que ha finalitzat un bon contraatac blaugrana per posar l’empat en el marcador. Després de l’empat, la intensitat de tots dos equips va baixar una mica i les ocasions arribaven a comptagotes. El Barça Alusport estava ben plantat, sense patir en excés i buscant sorprendre als madrilenys al contraatac. Rafael n’ha tingut una molt clara que ha aturat Paco Sedano amb encert i s’ha arribat als últims cinc minuts de partit amb tot per decidir. Han començat a arribar les ocasions per a l’Inter Movistar que no acabava de materialitzar i a falta de tres minuts, Bateria ha fet caure Torras i els àrbitres han expulsat al jugador brasiler. Durant els dos minuts en superioritat, els blaugrana no han aconseguit marcar i posar-se per davant. L’últim minut ha estat vibrant i a falta de 12 segons per al final Wilde ha pogut fer el gol de la victòria per al seu equip però Luis Amado ha salvat novament al seu equip.

Al final just repartiment de punts en un partit vibrant entre dos equips enormes que s’ho han deixat tot sobre la pista blava de la LNFS a un Caja Madrid ple a vessar. Hi ha hagut una part per a cada equip, la primera pels locals, que han sortit molt endollats i la segona pels visitants, que han tornat a ser ells mateixos. Aquest és el primer episodi d’aquesta temporada 13/14, però de ben segur que n’hi haurà molts més.